CentroSolar PV-panelen (Stroom-panelen).

 

Nefit introduceert zonnestroom via CentroSolar PV-systemen !

In het tweede kwartaal van dit jaar breidt Nefit het duurzame programma uit met zonnepanelen voor de opwekking van elektriciteit met zonne-energie. Nefit’s PV-(photovoltaïsche) systemen komen van de Duitse fabrikant CentroSolar AG, toonaangevend op de Europese markt.

Nefit is marktleider op het gebied van HR-ketels en zonneboilersystemen voor warm water en cv. De CentroSolar PV-panelen vormen een logische aanvulling op de steeds duurzamere verwarmingssystemen van Nefit. Steeds vaker zal de efficiente en bewezen betrouwbare HR-ketel worden ingezet in combinatie met duurzame energie, zoals zonne-energie.

CentroSolar PV-systemen van Nefit

Nefit levert de CentroSolar PV-systemen, net als haar SolarLine zonneboilersystemen, in complete, gemakkelijk te installeren pakketten. Behalve 10 standaard PV-pakketten zijn ook systemen voor grootschalige projecten beschikbaar. Naast 10 jaar garantie op het systeem, geldt gedurende 26 jaar garantie op het vermogen van de PV-panelen. Bovendien ondersteunt Nefit met uitgebreide service, zoals voorlichting en advies op maat, ook bij de daadwerkelijke installatie. 

Subsidie
Voor de aanschaf van zowel zonnepanelen als zonneboilers is eventueel overheidssubsidie beschikbaar. 

Meer informatie en subsidie zie: www.agentschap.nl (voorheen SenterNovem)

Voor prijzen en opstellings mogelijkheden zie:
Aanbiedingen:
Aanbieding-48-0311 PV-panelen Nefit CentroSolar.Nefit CentroSolar PV-panelen.