Welkom op onze website ! (Laatste Update: 30-09-2018)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Na meer dan 36 jaar in het installatiebranche actief te zijn geweest, is het nu tijd om te stoppen en om van het leven te gaan genieten!

Langs deze weg willen wij dan ook al onze klanten, bedrijven, instellingen en opdrachtgevers danken voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf!

Wij hebben in Technisch Buro Sora een uitstekende overnamekandidaat gevonden die Service en Advies hoog in het vaandel heeft staan zoals die u dat van ons al meer dan 36 jaar gewend bent!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Met meer dan 6 jaar intensive samenwerking, is ons bedrijf, met ingang van 01-10-2018, overgenomen door Technisch Buro Sora te Kerkrade.

U kunt hier terecht voor:

Centrale verwarmingssystemen, CV-ketels, zonne-energiesystemen, warmtepompen, sanitaire installaties, badkamers, service & onderhoud enz.!

Hun adres- en contactgegevens zijn:

Technisch Buro Sora

Oude Maar 53

6467 GG Kerkrade

Telnr.: 045-5412442

Faxnr.: 045-5427306

E-mail: info@sora.nl

Internet: www.sora.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------

Langs deze weg willen wij U kennis laten maken met Installatie Bedrijf André Kaelen en de diverse mogelijkheden die wij op het gebied van installatietechniek in huis hebben zoals gas & olie gestookte CV-ketels, HRe-CV-ketels en kachels voor alternatieve energie bronnen zoals o.a. pellets, zonne-energie-systemen,warm-& koudwater voorzieningen, sanitaire-voorzieningen, gas-installatie's, radiatoren, vloerverwarming-systemen ect.Installatie Bedrijf André Kaelen is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Wij adviseren U vanaf het prille begin bij uw ideeën tot en met de oplevering van het project.Onze marktkennis geeft ons de mogelijkheid om ook U de juiste apparatuur en onderdelen te leveren die voor uw project nodig zijn.Installatie Bedrijf André Kaelen levert uitsluitend producten van gerenomeerde merken en gebruiken c.q. monteren alleen de beste materialen. Op onze volgpagina's kunt U een breed scala aan leveranciers en mogelijkheden vinden.Na de oplevering is er vanzelfsprekend onze uitstekende service en nazorg.Mocht U interesse gewekt zijn bij het bladeren door onze website, dan kunt U ons via telefoon of per e-mail bereiken op de aangegeven adressen.